Sport

2017.05.07. 19:50

Két, idegenbeli siker után újra hazai pályán

DUNAÚJVÁROS A futsal első osztály felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában ma este 19 órakor az Aramis SE csapatát fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban a Dunaferr-DUE-Renalpin FC gárdája.

Gróf András

Varga Csaba (15) legutóbb a győriek ellen is lőtt gólt Fotó: Ady Géza

A dunaújvárosiak az alapszakaszt a második helyen zárták, ám a rájátszás első fordulójában 1-0-ra kikaptak a nagy rivális MVFC-Berettyóújfalu otthonában. Ezt azonban hazai környezetben egy bravúros döntetlen követte. A címvédő, és most listavezető Rába ETO ellen 4-4 lett a végeredmény. A harmadik és negyedik fordulóban két, idegenbeli összecsapás következett, amelyeken sikerült a maximális pontszámot begyűjteni. Veszprémben egy pillanatig sem forgott veszélyben a végső győzelem, amit hűen tükröz a 9-4-es végeredmény. Szombathelyen azonban nehezebben sikerült megszerezni a győzelmet, de ez a 4-3-as siker is három pontot ért. A csapat szimpatizánsai abban bíznak, hogy ma az Aramis ellen is folytatódik ez a sorozat, amivel sikerülne leszakítani a fővárosiakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!