Sport

2017.05.07. 19:50

Ezt elmosta a vihar

GYŐR/DUNAÚJVÁROS Sajnos a Gorilláknak nem sikerült behúzni az újabb elitligás győzelmet vasárnap délután a Győr Sharks vendégeként

Szabó Szabolcs

Győr Sharks - DAK Acél Dunaújváros Gorillaz 14-0 (14-0)

- Hatástalan támadójátékunknak következtében sajnos nem tudtunk győzni Győrben. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a meccs elején eladtunk két labdát, amiből hamar két TD-t is csináltak a hazaiak. Ekkor még sikerült rendezni a sorokat, több ígéretes kísérletünk volt, de egy akciót sem tudtunk végigvinni.

Sajnos nem sikerült megismételni a Gorilláknak a legutóbbi két, hazai meccsen mutatott karakteres játékot Fotó: Ady Géza

A második játékrészben pedig végig szakadt az eső, gyakorlatilag megszűnt a kombinatív játék, a támadók mindkét oldalon tehetetlennek bizonyultak, ez pedig a Győrnek kedvezett, így ők nyerték a találkozót. Nincs más hátra, mint előre, sorsdöntő lesz számunkra az Eger Heroes elleni következő, idegenbeli rangadó, ahol győznünk kell a rájátszásért - adott gyorsjelentést a DH-nak Bachrathy Kornél, a Gorillaz elnöke és egyben irányító játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!