Sport

2009.10.19. 02:29

Elpuskázott gólhelyzetek

Budapest - Az OB I-es női vízilabda-bajnokság második fordulójában háromgólos vezetést követően csak döntetlent ért el a DF Elco DVCSH együttese szombaton az újpestiek otthonában.

Gróf András

UVSE - DF Elco 10-10 (4-3, 1-2, 2-4, 3-1)

Hajós Alfréd Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Kiszelly Gábor, Molnár Péter.

DF Elco: Kasó - Keszthelyi (2), Szücs (4), Kovács D. (1), Berta B. (1), Huszka, Poszkoli (1). Csere: Ács, Menczinger K. (1), Papalexisz. Edző: Mihók Attila.

Nem kezdődött jól a találkozó a főiskolások számára, hiszen másfél perc alatt a hazaiak kétgólos előnyre tettek szert. Ezt két emberelőnyös találattal sikerült kiegyenlíteni a negyed közepére, de következett egy újabb hazai gól. A negyed hajrájában egyenlítettek a vendégek, majd a játékrész végén egy akciógóllal újra a hazaiak szereztek vezetést. A második negyedet megnyerte az újvárosi gárda, így döntetlennel zárult az első félidő. A fordulás utáni játékrészt két góllal nyerték a vendégek, és győzelmi eséllyel vághattak neki az utolsó negyednek, ahol ezúttal azonban a három gólos előny is kevésnek bizonyult.

A találkozón négy gólt szerző Szücs Gabriella nem tartja reálisnak a végeredményt.

- Rengeteg helyzetet kihagytunk, amikből az ellenfél vissza tudott támadni. Az utolsó negyedben viszont háromgólos vezetésünk után lövőhelyzetünk sem volt. A meccsen nagyon gyenge volt a lövőszázalékunk. Ez volt a második közös meccsünk, biztos vagyok benne, hogy a jövőben fokozatosan javulni fogunk.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!