Sport

2017.08.06. 18:05

Döntetlent játszott a Dunaújváros PASE Ajkán - Minden csapatrészben akad még javítanivaló

Eredetileg szombaton délelőtt játszotta volna utolsó felkészülési találkozóját a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata, de a kánikula miatt pénteken este 19.30 órakor rendezték meg a mérkőzést.

Gróf András

FC Ajka - Dunaújváros PASE

2-2 (0-1)

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Csendes, Farkas V. (Tóth Á.), Csehi T., Karacs, Zvara, Barna (Ferencz), Sándor, Dorogi R., Jerzsabek (Molnár), Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

Csendes Péter (4) egy szabadrúgást követő fejessel egyenlített

A dunaújvárosiak kezdőcsapatából sérülés miatt hiányzott Tóth Tibor, Király Bence és Dobos Áron. Az összecsapás elején kemény csatákat láthattak a nézők. A harmincötödik percben Jerzsabek átadását követően Zvara Dávid szerezte meg a vezetést a vendégeknek (0-1). A fordulás után büntetőből Nagy Krisztián egyenlített (1-1). Nem sokkal később Vallejos szép egyéni akciója végén már az Ajka vezetett (1-2). A Zvara szabadrúgását követően Csendes fejessel állította be a végeredményt (2-2).

Dobos Barna: - A mai mérkőzésen is kiütközött, hogy a védekezésünkön még javítani kell. Ismét két gólt kaptunk, tehát sokkal masszívabbá kell válniuk hátul ahhoz, hogy még jobb eredményeket érjünk el. A támadójátékunkon is látszott, hogy még a felkészülési időszakban járunk. Akadtak még pontatlanságok, ezeken kell még javítanunk. Sokat segíthet a most hiányzó játékosok visszatérése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!