Sport

2017.06.01. 19:24

Csütörtökön este semmi sem sikerült

DUNAÚJVÁROS A futsal első osztály felsőházi rájátszásának kilencedik fordulójában a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese csütörtök este hazai pályán a Swietelsky-Haladás VSE gárdájával meccselt.

Gróf András

Dunaferr-DUE-Renalpin - Swietelsky-HVSE 0-4 (0-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Zimonyi Péter, Hartung Vilmos (Török Zsolt).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Horváth N., Németh P., Klacsák, Varga Cs. Csere: Rigó, Schrancz B., FRidrich, Németh T., Gorjánácz, Velez, Csányi D., Józsa, Hosszú Á. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Swietelsky-HVSE: Sásdi - Gyurcsányi, Öreglaki, Sipos, Vidák. Csere: Gyimesi, Matyi, Bencsik, Hajmási, Horváth P., Németh E., Halmos, Németh P. Vezetőedző: Turzó József.

Mindkét csapat óvatosan kezdte a mérkőzést. Gyurcsányi próbálkozásaira Horváth Norbert, majd Hosszú Ádám válaszolt, de a hálók érintetlenek maradtak. A tizenharmadik percben azonban Halmos átadását követően Hajmási talált az újvárosi kapuba (0-1). A folytatásban rendre kimaradtak a hazai ziccerek. Látszik a szombathelyiek jól felkészültek a Dunaferr játékából. A fordulást követően Horváth Norbert puskázott el egy egyenlítési lehetőséget. Ezt követően a szombathelyi Németh Péter lövéseinél kellett résen lennie Revelandnak. Ahogy múlt az idő, úgy lett egyre idegesebb a hazai alakulat. A pontszerzés érdekében a kapust is mezőnyjátékos váltotta, ami megbosszulta magát, hiszen a hajrában a vendégek hálóőre, Sásdi kétszer is bevette az üresen maradt hazai kaput (0-3). A kegyelemdöfést egy perccel a találkozó lefújása előtt Sipos vitte be (0-4). Ezúttal a kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat.

A forduló pénteki párosítása a következő: FC Veszprém - MVFC-Berettyóújfalu, Rába ETO - Aramis SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!