Sport

2017.04.07. 17:40

Visszalépett a Mezőfalva második csapata

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a 22., a harmadik vonalban pedig a 18. fordulót rendezik ezen a hét végén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban igen nehéz mérkőzések várnak a körzetünkhöz tartozó együttesekre. A Baracs gárdája ma Csákváron az élmezőnyhöz tartozó Bicske együttesével méri össze a tudását. A baracsi együttesből biztosan hiányzik majd a múlt héten kiállított Mészáros Sándor, akit négy mérkőzésre tiltott el a fegyelmi bizottság. Továbbá a kispad is hiányos lesz, hiszen a szakmai stáb két tagja is büntetését tölti ebben a fordulóban. A szerdai Fejér megyei Kupa fordulót sikeresen vették a baracsiak, de a bajnoki egyértelmű esélyese a jobb játékoskerettel rendelkező bicskei csapat. A tavaszi szezonban még nem szerzett pontot a Mezőfalva, és nagy a valószínűsége, hogy nem vasárnap szakad meg ez a rossz sorozat, hiszen a listavezető Iváncsa vendégeként lépnek pályára.

A kisapostagi együttes ezúttal Alapon vendégszerepel
Fotó: H. L.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában holnap rendezik az Adony - Ráckeresztúr találkozót. A házigazdák ebben a szezonban jól szerepelnek hazai környezetben, így mindenképpen esélyesebbek a tabella alsó régiójában tanyázó vendégekkel szemben. A sereghajtó Nagykarácsony gárdája hétközben gól nélküli döntetlennel a megyei első osztályban remekül teljesítő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét búcsúztatta a Fejér megyei Kupa negyedik fordulójában. Lehet, hogy ezt a sikerüket elcserélnék a Pusztaszabolcs elleni győzelemmel... A rácalmásiak az előző fordulóban éppen a Nagykarácsonyt győzték le. Ezúttal az LMSK otthonában készülnek hasonló bravúrra.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szereplő Mezőfalva második csapatát a versenybizottság kizárta, mivel a klub visszalépett a 2016/2017. évi bajnokság küzdelmeitől. A kizárt csapat addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) a bajnokságban résztvevő valamennyi sportszervezetnél törölték, és a kizárt csapatot a csoport utolsó helyére sorolták. A forduló mai napján rendezik a Lajoskomárom II - Perkáta összecsapást. A vasárnapi program a következő: Alap - Kisapostag, Kulcs - Előszállás, Nagyvenyim - Cece.

A forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja 16.30 óra. Kivéve a Bicske - Baracs mérkőzést, ami 14 órakor, valamint a Lajoskomárom II - Perkáta találkozót, ami 17.15 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!