Sport

2017.03.15. 20:28

Történelmi győzelmet aratott a Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

Dunaújváros – A legutóbbi fordulóban megszerezte fennállásának első NB II-es győzelmét Siófokon a Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület.

Gallai Péter

A nyugati csoportban szereplő dunaújvárosi együttes a bajnokság tizenharmadik mérkőzésén is úgy lépett pályára, hogy megszerzi első győzelmét. Most sikerült a bravúr! Siófoki Kosársuli – Dunaújváros 66-81 (21-26, 17-16, 14-25, 14-14)Pontszerzők: Tímár Z. 21 p., Tóth K. 19 p., Drab A. 18 p., Ármos T. 13 p., Boda G. 6 p., Molnár T. 2 p., Czégány Cs. 2 p.Molnár Tamás edző így értékelt: – Sikerült első sorban átlépni a saját árnyékunkat. Erőből végigtolni a megbeszéltek szerint egy egész mérkőzést. Vállt vállnak vetve küzdeni, és úgy örülni minden pontnak, mintha bajnokságot nyerni készülnénk. Sikerült hátrahagyni egy csomó frusztrációt, ami bizony már mindannyiunkat nyomott. Hiába tudtuk, hogy ez nem a megyei bajnokság, és hogy itt sokkal többet kell nyújtani, nem sejtettük, hogy ilyen nehéz lesz. Fizikálisan és lelkileg is. Gratulálok az egész csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!