Sport

2016.04.10. 06:18

NB II: A DPASE nagyarányú vereséget szenvedett

Csákvár - A Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokság huszonkettedik fordulójában szombaton este négygólos vereséget szenvedett idegenben a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

FC Csákvár -Dunaújváros PASE
4-0 (1-0)

Csákvár, 300 néző. Vezette: Botló Béla (Bozó, Iványi I.).
FC Csákvár: Gróf D. - Fényes, Duló, Spander, Baranyai Á. - Bakos Sz., Lőrincz (Bartos a 64. p.) - Molnár T. (Karacs a 71. p.), Molnár Cs. (Nyilasi a 76. p.), Oldal - Kocsis G. Vezetőedző: Toldi Gábor.
Dunaújváros PASE: Dániel - Tamaskó, Koval, Hajdók, Huszárik - Vajda D., Szellák S. - Kercsó B., Rosta (Maka a 46. p.), Keglovics - Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

A mérkőzés első helyzete Kocsis Gábor előtt adódott, de közeli lövését Dániel szögletre ütötte, majd Bakos jobb oldalról beívelt szögletét Oldal fejelte a jobb oldali kapufa mellé. A harmincadik percben Hajdók kifejelt labdáját Kocsis Gábor lőtte el kapásból, de nem találta el a kaput. A hazaiak a harmincnegyedik percben szerezték meg a vezető találatot. Oldal egy jó cselt követően az alapvonalról a középen remekül érkező Kocsis Gáborhoz passzolt, aki közelről a kapu közepébe lőtt (1-0).



A szünet után azonnal növelték előnyüket a hazaiak. Baranyai jobb oldalró ívelt középre, és az ötösön álló Molnár Tibor fejjel nem hibázott (2-0). Az ötvennyolcadik percben Molnár Csaba remek cselek után lőtt a kapuba (3-0). Három perccel később Bakos baloldali szögletét Lőrincz közvetlen közelről passzolta a hálóba (4-0).

Toldi Gábor: - Tudtuk, hogy csak akkor tudjuk feltörni a szervezetten futballozó dunaújvárosiak védelmét, ha mi diktáljuk a tempót. Ezúttal remekül játszottunk, ami gólokban is megmutatkozott.

Dobos Barna: - Megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a jobb játékosokból álló csákvári együttes.

A forduló további eredményei: Szeged-2011 - Budaörs 2-0, Kisvárda - Szigetszentmiklós 5-0, Zalaegerszegi TE - BFC Siófok 3-0, Soroksár - FC Ajka 1-0, Szolnoki MÁV FC - Vác FC 0-1, Gyirmót FC Győr - Mezőkövesd -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!