Sport

2014.01.31. 15:20

Győzött a Kecskemét RC

Dunaújváros - A férfi röplabda első osztály alapszakaszában szereplő magyar Junior válogatott pénteken a Kecskeméti RC klub gárdájával találkozott városunkban.

Gróf András

Junior válogatott - Kecskeméti RC

0:3 (-18, -23, -21)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Nagy Lajos, Csikós Zoltán.

Junior válogatott: Török P., Gebhardt N., Banai, Blázsovics, Krupánszki, Sow, Bene (liberó). Csere: Gönczi, Sárik, Stefanovics, Kholmann, Guzmics. Szövetségi edző: Tomanóczy Tibor.


A dunaújvárosi fiatalokra építő nemzeti együttes a Közép-európai Ligában edződő Kecskeméti RC ellen megilletődötten kezdett. Ebben közrejátszott az is, hogy a kerethez tartozó kecskeméti Török Roland és Pádár Krisztián ezúttal egyesületi színekben lépett pályára. Az első játszmában nyújtott teljesítményre rányomta bélyegét az a tény is, hogy a mérkőzés előtt nem volt idő a közös gyakorlásra. A második játszmában beállt Guzmics játékának köszönhetően feljavult a válogatott teljesítménye, de ez is csak a szoros eredményhez volt elegendő. A harmadik szettben érvényesült leginkább az ellenfél erőfölénye, de a hajrában felzárkóztak a fiatalok.

Tomanóczy Tibor: - Hiányzott a csapatból a két kecskeméti játékos. Ezen a mérkőzésen Krupánszki és Guzmics játékát lehet kiemelni. A szombati MAFC-BME elleni meccsen már számíthatok a két hiányzóra, de ezúttal Sow játszik majd a fővárosi gárda színeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!