Sport

2013.11.01. 20:25

Labdarúgás: javíthat a Mezőfalva

November első hétvégéjén a tizenkettedik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában.

Gróf András

A Road Masters első osztályban a körzetünkhöz tartozó Mezőfalva és Dunaújváros PASE II vasárnap hazai környezetben lép pályára. A mezőfalviak a legutóbbi három fordulóban csupán egy pontot szereztek, így a bajnoki tabellán visszacsúsztak a tizenharmadik helyre.

Ezúttal javíthatnak, hiszen a két hellyel mögöttük álló Dunafém-Maroshegy gárdáját fogadják. A DPASE második garnitúrájának két 1-1-es döntetlent követően egyértelműen nyernie kell a négy ponttal mögöttük álló móriak ellen.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap a Kulcs együttese a második helyezett Nagylókhoz utazik. A kulcsiak az elmúlt öt fordulóban mindig 2-2-es döntetleneket játszottak. Valószínű, hogy ezúttal megszakad ez a sorozat. Az adonyiak az élcsoporthoz tartozó Seregélyest, míg az elmúlt fordulóban rangadót bukó baracsiak a Kőszárhegyet fogadják.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Rácalmás - Zichyújfalú összecsapást. A holnapi program a következő meccsekből áll: Cece - Perkáta, Nagykarácsony - Nagyvenyim, Előszállás - DASE, Vajta - Kisapostag, Enying - Mezőfalva II.

Minden összecsapás kezdési időpontja 13.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!