Sport

2013.08.26. 07:05

Három vesztes mérkőzéssel zárult a D. Kohász erdélyi útja

Zilah – A megnyert Kohász Kupa után Erdélyben vett részt hasonló kétnapos tornán a D. Kohász női kézilabdacsapata.

Jankó Árpád

A dunaújvárosiakon kívül a házigazda Zilah, a Corona Brasso és a HCM Roman együttese játszott egymással. A Kohász csütörtökön mérkőzött meg a Zilah gárdájával, és 16-8-as félidő után a Zilah 28-23-ra győzött. A vendégek játékán érezhető volt a hosszú út fáradalma, hiszen a 9.30-as (!) kezdés előtt reggel hatkor szólt az ébresztő a Kohász játékosai számára. A délutáni találkozó, a Corona Brasso elleni mérkőzés már szorosabb játékot hozott. Nagy csatában 30-29-re nyert a Brassó. Pénteken, a harmadik találkozón csak az első félidőben tudott lépést tartani a Kohász a Roman együttesével (13-15), de szünet után a csereként beálló fiatalok nem tudtak fordítani. Így pont nélkül, de sok-sok tapasztalattal érkezett vissza Dunaújvárosba a Kohász.

Egy hét lehetősége adatik Mátéfi Eszternek és kézilabdázóinak, hogy a zilahi hibákból okuljanak, mert augusztus 31-én, szintén idegenben, a Veszprém Barabás otthonában már a bajnoki pontokért kell megküzdeniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!