Sport

2013.06.17. 16:09

Öntözőberendezést telepítettek a focisták

Mezőfalva – Társadalmi munkával készültek a falunapra a labdarúgó csapat tagjai és szurkolóik az elmúlt hétvégén.

Horváth László

Nagy értékű, pályázaton elnyert forrásból finanszírozott fejlesztéssel, és hozzá tartozó társadalmi munkával készülnek a falunapra a mezőfalvi futballisták és a törzsszurkolók. Az automata öntözőberendezés már régi vágya a sportkörnek. A megyében is híres minőségű pályának a száraz és meleg évszakokban sem kell kopaszra sülnie. A beruházásnak köszönhetően korszerű öntözőrendszer kiépítése zajlik ezekben a napokban. A munkálatokkal a vigasságokra el is szeretnének készülni, hogy méltó körülmények között fogadhassák a vendégeket.

Az automata öntözőberendezés már régi vágya a sportkörnek (Fotó: Horváth László)

A MEDOS SE centerpályájának huszonöt szórófejes, időkapcsolóval felszerelt automata locsoló-berendezése hosszú időre nyújt kényelmes és szakszerű öntözési megoldást a területen. Minden éjjel este 10-től reggel hatig tart az esőztetés – tájékoztatta a DH-t Cseke Ottó, az egyesület elnöke, aki elmondta még azt is, ha minden a terveik szerint alakul, akkor a vigasságokra már nyoma sem marad a felfordulásnak. - Sokan és nagyon sokat tettek azért, hogy ez a fejlesztés megvalósulhasson. Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget! – tette hozzá az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!