Sport

2013.06.21. 11:30

Éremosztás meccs után

A megyei labdarúgó-bajnokságok első, és másodosztályában már befejeződtek a küzdelmek. A másodosztályban azonban még rendeznek meccset.

Gallai Péter

Az Agárdi Termál csoport huszonegyedik fordulójában április 7-én a rossz időjárás miatt elmaradt találkozót pótolnak szombaton délután Dunaújvárosban. Érdekesség, hogy éppen a bajnokság első két helyezettje találkozik egymással. A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Dunaújváros PASE második csapata méri össze tudását a biztos ezüstérmes Ercsi Kinizsi gárdájával.

A mérkőzésnek tulajdonképpen csak az lesz a tétje, hogy a dunaújvárosiak folytatni tudják-e a huszonkilenc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatukat, és pontveszteség nélkül lesznek-e bajnokok? A találkozót követően a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának munkatársa adja majd át az arany-, és ezüstérmeket, valamint a kupákat a két csapat játékosainak, vezetőinek. Az összecsapás 17.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban. Az előmérkőzésen 15.30 órától az ifjúsági csapatok mérkőznek egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!