Sport

2013.05.03. 13:52

A baracsiak újabb bravúrra készülnek

Dunaújváros - A megyei labdarúgó-bajnokság első, és másodosztályában a 25., míg a harmadosztályban a 23. fordulót rendezik a hétvégén.

Gróf András

A Road Masters első osztály szombati játéknapján lép pályára a körzetünkhöz tartozó két együttes. A hétközi fordulóban az élmezőnyhöz tartozó Iváncsa otthonában megszerezte idei harmadik győzelmét a sereghajtó Baracs. Ezúttal hazai pályán a Kisláng ellen készülnek hasonló bravúrra. A kieső zónába sodródó mezőfalviak pedig a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együtteséhez látogatnak.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap  Pusztaszabolcsra látogat az éllovas Dunaújváros PASE II. Nem lesz egyszerű feladat a győzelmi sorozatuk megőrzése, hiszen a házigadák tavasszal eddig minden mérkőzésüket  megnyerték. A további párosítás:  Adony - Nagylók, Sárbogárd - Kulcs.

A harmadosztály Zöldharmónia csoportjának szombati mérkőzései: Mezőfalva II  - Kisapostag, Szabadegyháza II - Rácalmás. A vasárnapi program a következő: Perkáta  - Nagykarácsony, Nagyvenyim - Előszállás, Alap -  Dunamenti Abroncsgyártók SE.

Minden mérkőzés 17 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!