Sport

2012.12.21. 18:57

Kijöttek a hibák az adonyi labdarúgó csapatnál

Adony - A csalódást jelentő kilencedik helyen zárta az őszi szezont az adonyi együttes a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjában.

Gróf András

Az adonyiak új edzővel vágtak neki a 2012/2013-as bajnoki évnek. A nyári felkészülést Boldoczki Sándor vezetésével kezdte meg  a társaság. Célként az első ötbe kerülést jelölte meg a vezetőség. Sokáig úgy tűnt, ez teljesül is, de az utolsó három fordulóban elszenvedett két vereség miatt csak a kilencedik helyen telelhetnek.

- Három ötös etapra osztottam az őszt. Jól kezdtünk, hiszen az első öt mérkőzésen tíz pontot szereztünk. A második ötösben viszont csak öt pontot gyűjtöttünk. Az utolsó öt összecsapáson  hét pont volt a termés, de a Sárbogárd és a Sárszentmihály elleni nem várt vereségek érzékenyen érintettek minket. Így összességében elmaradtunk a várakozástól.

 

Volt olyan mérkőzés, hogy az adonyiak fehér mezes játékosa, Auer Gábor sérülten is vállalta a játékot (Fotó: Lázár Zsolt)


- Minek tulajdonítja az előzetes várakozáshoz képest gyengébb őszi szereplést?

- A szezon közepétől kezdve létszám problémáink voltak az edzéseken és a mérkőzéseken is. A munkahelyi gondok mellett több súlyos sérülés is hátráltatott minket. Volt olyan labdarúgó, akinek sérülten kellett a bajnoki meccsen pályára lépnie. 

- Kik azok a játékosok vagy csapatrészek, akiknek a produkciójával elégedett lehet?

- Az őszi gólkülönbségünk 27-24, ami azt jelenti, hogy sem a védekezésünkre, sem a támadójátékunkra nem lehetünk büszkék. Egyénileg Bokor István játékát emelném ki, aki középpályásként és csatárként is egyenletes, jó teljesítményt nyújtott. 

- Terveznek valamilyen személyi változást a játékoskeretben?

- Minden csapatrészben szükség lenne az erősítésre, de a költségvetésünk véges. Azt szeretném, ha versenyhelyzet alakulna ki a kezdő tizenegybe kerülésért.


- Miként készülnek a tavaszi folytatásra?

- Január 15-én kezdjük a felkészülést. Minden hétvégén szeretnénk edzőmérkőzést játszani. A tervek között szerepel egy teremtorna Ercsiben. A tavasszal szeretnénk feledtetni az őszi gyengébb teljesítményünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!