Sport

2011.01.11. 03:29

Öt hét felkészülés a női vízilabda Vodafone OB I-re

Dunaújváros - Megkezdte a felkészülést a női vízilabda Vodafone OB I tavaszi folytatására a DF-DVCSH-Corner Ékszer együttese, akik a középszakaszban jelenleg a második helyen állnak.

Gróf András

 - Február 9-én a Szeged elleni hazai találkozóval folytatódik a bajnokság középszakasza. Tehát öt hetünk van a felkészülésre, ami tökéletes lenne, ha a negyedik héten a legjobbjainknak nem kellene a válogatott edzőtáborába bevonulniuk. Az őszi szezon megkezdése óta ezt az időszakot vártuk, hogy taktikailag felkészülhessünk a bajnoki megmérettetésre. Nem ideális a helyzet, de sokkal jobb, mint a nyári felkészüléskor volt, hiszen akkor néhány nap gyakorlás után már kezdődött is az alapszakasz. Nincs változás a játékoskeretben, remélem nem lesz sérültünk és mindenki végig tudja dolgoni ezt az időszakot. Bár a fizikális felkészülés alatt mindig vannak időleges kiesők. Pedig ez az időszak rendkívül fontos lesz, mert ránk eddig nem jellemző módon ezen a területen is voltak hiányosságaink az elmúlt félévben. A különböző taktikai variációkat az ifjúsági csapatunk ellen súlykoljuk, de játszunk majd utánpótlás fiú együttesek ellen is. Szeretnénk további edzőmérkőzéseket játszani, de ez nem könnyű feladat, hiszen akik ellen a magyar női mezőnyben értelme lenne, tulajdonképpen azok ellen készülünk.

Megreformálják a marketinget

A tavaszi szezon befejezéséhez biztosítottak a feltételek a bajnoki cím megvédéséért harcba szálló dunaújvárosi együttes számára, de már folynak a tárgyalások a 2011/2012. esztendei bajnoki szezon szponzori szerződéseinek előkészítéséről. A szakosztály hosszútávú marketing és kommunikációs stratégia kiépítésével próbál „önellátó” üzemmódra berendezkedni. Ennek az öszszetett feladatnak a személyi kérdéseiről dönthet a napokban az egyesület vezetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!