Sport

2010.10.22. 02:29

Most javítanának

Dunaújváros - Újabb komoly feladat előtt áll a Dunaferr SE férfikézilabda-együttese, ma 18 órakor Pécsett lépnek pályára a fiúk. Ahol megpróbálják a PLER ellen elveszített pontokat visszaszerezni.

Gallai Péter

- A fogam miatt játszhatok ma este, és szerencsére a múlt héten Lendvay Péter által megütött orrom sem törött el megint. Valóban, most kell megpróbálni pótolni a legutóbb elhullajtott két pontot. Mivel a riválisok közül többen is bravúros győzelmeket arattak, nem szabad hagyni, hogy nagyon ellépjenek tőlünk, főleg, ha a nyolc közé jutást szeretnénk elérni. Persze a pécsieknek is ugyanilyen fontossággal bír a mérkőzés, tehát négypontos derbiről beszélhetünk. Még úgy is, hogy idegenben kell pályára lépnünk. Jelenleg azonosan állunk velük, igaz, ők több meccset játszottak eddig.

Széles szerint a PLER ellen meglátszott Kemény József hiánya a védelemből. Mert, ami a Mezőkövesd ellen műkdött, azt most nem tudták megismételni. Nem akadt egy olyan ember - jelesül Kemény - , aki tudott volna segíteni a pályán, összekapni a hátsó alakzatot. A csapat vezérének kezéről ugyan lekerült a gipsz, de még nem valószínű, hogy pályára lép ma. Játékára inkább a Fradi ellen van esély.

- Idegenben nem biztos, hogy mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk a győzelemért. Fiatlaságunkból adódóan hullámzik a teljesítményünk, remélem a PLER ellen voltunk a gödörben, amiből ma kimászunk és ismét a jobbik formánkat mutatjuk. Amennyiben sikerül kiharcolni a győzelmet, akkor nekünk már a péntek is ünnep lesz, megelezőve a holnapi, hivatalos napot - tette hozzá a szélső.

Az újonc Pécs eddig két győzelmet aratott, a Mezőkövesd és a PLER ellen. A mecsekiek keretében három egykori dunaújvárosi játékos, Boda Péter, Gász Péter és Matus Mino is szerepel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!