Sport

2010.03.08. 03:29

Idegenbeli sikerek a nyitányon

Pákozd-Sárosd - A Pálhalma és a Baracs is idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitó fordulójában.

Gróf András

Pákozd - Pálhalma 0-2 (0-0)

Pákozd, 200 néző. Vezette: Rémai Zsolt.

Pálhalma: Vörös - Szabó G., Salamon, Sztanó, Pap (Rompos) - Cséza, Rottmann (Nagy D.) - Bartha (Szili), Balaskó, Kóczián - Tóth Á. Edző: Nagy Zoltán.

A téli időjárás által megviselt talajú pályán az első félidőben nem alakulhatott ki folyamatos játék. A göröngyös talaj gondot okozott a vendégek technikás játékosainak. A listavezető pálhalmaiaknak nem sikerült saját, sok passzra épülő játékukat játszani. Ebben az időszakban nem alakulhatott ki folyamatos játék. A bajnoki címre aspiráló Pálhalmának a fordulást követően azonban sikerült feltörni a hazaiak zárt védekezését. Egy kijátszott szituációt követően Cséza átadását Tóth Á. lőtte a pákozdi kapuba (0-1). A második találat egy szöglet utáni kavarodásban született. Sztanó lövését követően a hazaiak kapusáról kipattanó labdát Nagy D. közelről a hálóba passzolta (0-2).

Nagy Zoltán: - A találkozó első félidejében a rossz talajú pályán nem találtuk saját játékunkat. A szünet után azonban rendeztük sorainkat.

Sárosd - Baracs0-3 (0-1)Sárosd, 100 néző. Vezette: Szücs László.

Baracs: Tóth N. - Timkó, Klér, Antal, Vajda - Meggyes, Prókai (Csányi Á.),Bartók S., Auer G. - Szurma (Csordás), Ivacs (Balogh). Edző: Horváth Zoltán.

A baracsiak a biztonságos védekezésből indított kontrákra alapozták taktikájukat. A védőharmadban remekül szűrték meg a hazaiak támadásait, és az első félidő egyetlen gólszerzési lehetőségét sikerült értékesíteni. Meggyes átadását Szurma értékesítette (0-1). A 63. percben újabb gyors ellentámadásba lendültek a vendégek, aminek végén Ivacs lépett ki két védő közül, és okosan a hosszú sarokba lőtt (0-2). A harmadik találatot Balogh átadásából Csordás szerezte (0-3).

Horváth Zoltán: - Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Jól védekeztünk, és a kontráink állandó veszélyt jelentettek a sárosdi kapura. Rendkívül értékes három pontot szereztünk az idénynyitón. Csak gratulálni tudok a játékosaimnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!