Sport

2010.02.15. 03:29

Nyertünk, és a többi már múlt(?)

Dunaújváros - Joggal nyilatkozta Rapatyi mester, hogy az év leggyengébb játékát produkálta a csapat ezen a találkozón. Ez még egyszer nem fordulhat elő...

Jankó Árpád

Nem kell edzői oklevél ahhoz szurkolóinknak, hogy lássák: a legfontosabb játékelemmel, a védekezéssel vannak problémáink. A dunaújvárosi szakvezető nemrég mondta kritikusan: a Vác ellen harminchét gólt dobtunk, mégis kikaptunk. Mert az ellenfél harminckilencet dobott. Nos, a Dunaújváros NKKSE női kézilabdacsapata a kiskunhalasi mérkőzés előtt egész héten gyakorolta a védekezést. Amit ehhez képest a csapat ebből bemutatott, kölönösen az első félidőben, az édeskevésnek bizonyult. A halasi fiatalok, s mögöttük a naggyá tett Guiu kapus megszimatolta: a dunaújvárosi gárda ezúttal vajpuha. Kényelmes, figyelmetlen, fegyelmezetlen, egyáltalán nem agresszív... Csendes Edit, aki régen nálunk is játszott, negyvenkét éves múlt, és nyolc (!) gólt dobott. Ráadásul Ferlingék támadásban is többször hibáztak a kelleténél. Rutinos játékosaink hagytak ki több hatalmas ziccert. Sokáig a második félidőben sem változott a helyzet - a szünetben a hazaiak vezettek 16-14-re -, de ahogy keményedett a védekezés, jobban koncentrált mindenki, visszaállt a rend . A csereként beállt Erdősi Ildikó hajrában dobott góljaival nyertünk a Halas ellen 29-27-re. Tanulságos meccs volt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!