Rendőrségi

2009.07.13. 15:03

Verekedések sorozata Adonyban

Adony - Vasárnap a hajnali órákban kétszes is riasztást kaptak a dunaújvárosi zsaruk az adonyi Kanyar kocsmához, ugyanis mindkétszer verekedőket kellett lecsillapítani...

Dunaújvárosi Hírlap

Vasárnap a hajnali órákban érkezett elsőként bejelentés a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra arról, hogy az Adony Petőfi utcában lévő Kanyar kocsmában egy helybéli férfi minden előzetes szó nélkül bántalmazni kezdte az ott születésnapot ünneplő társaság több tagját. Egy férfit kétszer megütött, valamint két hölgyet is bántalmazott. A verésnek a vendéglő pultosa és barátja vetett véget, kitessékelték az összes vendéget a vendéglátóhelyről. Kint azonban tovább folytatódott a vita, mely során a feldühödött elkövető egy másik férfit is bántalmazott. A bántalmazottak könnyű sérüléseket szenvedtek el. Az elkövetőt még a délelőtti órákban felkutatták az Adonyi Rendőrőrs körzeti megbízottjai, majd kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették.

Kis idő múlva újabb bejelentés érkezett. Hét óra után nem sokkal két helybéli férfi tért be a kocsmába, majd minden előzetes szó nélkül bántalmazni kezdték a pultos hölgyet és annak barátját. Ekkor már váltás volt a dolgozóknál, nem az éjszakás hölgy dolgozott. A pultos és barátja védelmére kelt egy a kocsmában tartózkodó idősebb férfi, aki szintén sérült. A sértettek védekezésük során ugyancsak okoztak sérüléseket az elkövetőknek. Az Adonyi Rendőrőrs körzeti megbízottjai a cselekményt követően rövid időn belül elfogták a két helyi verekedőt, akik kihallgatásuk során beismerték a cselekmény elkövetését. Tettüket egy korábbi sérelemmel indokolták. Az elkövetők szabadlábon védekeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!