Rendőrségi

2011.10.25. 08:42

Lefülelt bolti szarkák - Fiatalok próbáltak lopni egy nagyáruházból

Fejér megye - Hétfőn több székesfehérvári nagyáruházból is érkezett bejelentés, miszerint fiatal fiúkat értek tetten lopás közben. Dunaújvárosban egy 22 és egy 28 éves nőt kaptak el miközben bizsut próbáltak meg ellopni.

duol.hu

Az egyik székesfehérvári nagyáruház biztonsági őre tett bejelentést hétfőn reggel a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, miszerint visszatartanak két fiatalt, akik 17 966 Ft értékben próbáltak meg különböző árucikkeket kivinni fizetés nélkül az üzletből.

Az eltulajdonítani kívánt termékek között volt szeszesital, csokoládé, pisztácia, de még egy fogó és egy szőrtelenítő krém is.

Tekintve, hogy a csokoládé és a krém csomagolását megrongálták, így az eladhatatlanná vált.  
Az alapi fiatalembert és a ceci 16 éves fiút a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva lopás elkövetése miatt. 

Hétfőn délután egy másik fehérvári nagyáruházból jeleztek bolti lopást. Egy 15 éves magyaralmási fiút ért tetten a vagyonőr, amint két csomag óvszert próbált ellopni az üzletből 1 365 Ft értékben.

A fiút a járőrök szintén a kapitányságra állították elő, ahol szabálysértési eljárás indult vele szemben. Meghallgatását követően a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették.

Dunaújváros egyik üzletéből a késő este folyamán érkezett telefonhívás a rendőrségre. Kiderült, egy 22 és egy 28 éves cecei nő bizsu ékszereket akart kivinni a boltból fizetés nélkül. A biztonsági szolgálat azonban cselekményük közben tetten érte őket, így a 3 000 Ft-os lopási kár megtérült.

A helyszínre érkező KMB-sek a két nőt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett megindult velük szemben a szabálysértési eljárás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!