Rendőrségi

2009.02.25. 08:22

Az álköszörűsök újra lecsaptak

<strong>Dunaújváros</strong> - Négy férfi, magukat köszörűsnek kiadva jutott be egy Vörösmarty utcai lakásba, ahol azután alaposan megfosztották értékeitől az asszonyt.

zaol.hu

Köszörűsnek adta ki magát négy férfi, így jutottak be egy Vörösmarty utcai első emeleti lakásba. 2.800,-Ft-ot kértek az elvégzett munkáért, a gyanútlan asszony a kézitáskájából tízezer forintot vett ki, abból az egyik férfi nyolcezret visszaadott. Távozásukat követően vette észre az asszony, hogy a szobából eltűnt férje karika gyűrűje és több százezer forint spórolt pénzük...

Az egyik férfi 40 év körüli, kerek arcú, molett testalkatú, fehér bőrű, sötét dzsekit és sötét színű baseballsapkát viselt. A másik 60-62 év körüli, 170 cm magas, kövér testalkatú, barna bőrű, pici bajusza volt, de lehet, hogy csak borosta volt. Kopott, ballon jellegű kabátot viselt és sötét színű kötött sapkát. A harmadik férfi 180 cm magas, vékony testalkatú, kopott baseball sapkát és zöldes-barna színű kabátot viselt. A negyedik volt a legalacsonyabb, körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, valamiféle bot volt nála, vagy seprűnyél. Baseball sapkát viselt, combig érő zöldes-barna színű kabátot. A rendelkezésre álló adatok alapján keresi a rendőrség a négy férfit - tájékoztatott a rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!