Rendőrségi

2009.01.25. 20:25

A tragikus hétvégének nincs vége - újabb két halott

<strong>Sárbogárd/Kulcs</strong> - A tragikus hétvége szörnyűségeit tovább gyarapította egy tűzesetben elhunyt 60 éves férfi Kulcson, majd balesetet szenvedett egy bukósisak nélkül motorozó 19 éves sárbogárdi fiatal, aki a helyszínen életét vesztette.

Dunaújvárosi Hírlap

Ma kaptuk a hírt, hogy Kulcson az üdülőövezetben halott férfit találtak. A 60 éves férfi  testvérét kérte meg az idősgondozó, keresse meg őt,  mert január 21. óta nem jelentkezett ebédért. A testvér a halott férfit találta meg a házban, akinek teste és ruhája megégett, de a berendezés nem fogott tüzet. A rendőrség vizsgálja a halálesetet.

A másik halálos közlekedési baleset. Szombaton egy 19 éves sárbogárdi fiú 600-as Yamaha motorral indult útnak. Nem volt nála bukósisak, forgalmi sem, de nem ez utóbbi  okozta a bajt. A szülei szombat 17 óra körül aggódni kezdtek érte, keresték. A Sárbogárd melletti Felsőkörtvélyesen, egy árokban találták meg. Balesetet szenvedett, meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!