Rendőrségi

2015.04.22. 06:53

Karambol után gyalogosokat sodort el az autó - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

A 6207-es számú úton, Tükrös pusztánál történt közúti közlekedési baleset 2015. április 21-én 8 óra 15 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi mezőgazdasági vontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvényével közlekedett, amikor a Tükrös pusztai bekötőúthoz érve annak ellenére kezdte meg a balra kanyarodást, hogy a szerelvény előzését egy Peugeot típusú gépjármű már megkezdte. A személygépkocsi vezetője fékezése ellenére a pótkocsinak ütközött és a jármű utasa megsérült. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. április 21-én 15 óra 43 perckor Dunaújváros, Esze Tamás utca és Táncsics utca kereszteződésében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Suzuki típusú gépjármű vezetője nem biztosított elsőbbséget egy Opel típusú gépkocsinak, ezért a járművek összeütköztek. Az ütközés hatására sodródó Opel típusú gépjármű gyalogosokat ütött el, akik megsérültek. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!