Rendőrségi

2014.04.02. 17:09

Kiesett egy gyermek az ablakból Dunakeszin

Kiesett egy tizennégy hónapos kisfiú a dunakeszi Barátság úti lakótelep egyik lakásának ablakából, a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a rendőrség és a mentők ügyeletese szerda este az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre nem tudta megmondani, hogy hányadik emeletről zuhant le a gyermek, csupán annyit közölt, hogy a helyszíni szemle még tart. A Dunakeszi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá. Németh Cecília, a mentők sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a kisfiút súlyos sérülésekkel vitték Budapestre, az ügyeletes kórházba.

 

Baleset helyszíne a dunakeszi Barátság úti lakótelepen, ahol kiesett egy tizennégy hónapos kisfiú a ház egyik lakásának ablakából 2014. április 2-án. A gyermeket súlyos sérülésekkel vitték a mentők kórházba. MTI Fotó: Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!