Rendőrségi

2012.11.18. 08:19

Családtagjaikat bántalmazták

Fejér megye - Egy férfi feleségét bántalmazta otthon, egy másik férfi pedig édesapját ütötte meg szombaton.

duol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére november 17-én a déli órákban családi konfliktusról érkezett bejelentés. Kiderült, hogy egy 57 éves táci férfi családi házuk udvarán szóváltást követően tettleg bántalmazta feleségét, aki ennek során könnyű sérülést szenvedett. A férjet a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd vele szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hoztak.

A járőröket Székesfehérváron szintén november 17-én, késő este az Ősz utcába riasztották verekedéshez. Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, megállapították, hogy egy 37 éves fehérvári férfi szóváltást követően tettleg bántalmazta édesapját, aki ennek során könnyen sérült. A bántalmazót a rendőrök elfogását és előállítását követően garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki - közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!