Rendőrségi

2012.10.28. 08:12

Baleset az M6-oson: szalagkorlátnak ütközött egy VW

Anyagi káros baleset történt vasárnapra virradó éjjel az M6-os autópálya jobb pálya, 76. kilométer szelvényében. A baleset során egy VW Touran sofőrje, irányíthatatlanná vált járművével több méteren keresztül megrongálta a két pályát elválasztó szalagkorlátot és a pályákat elválasztó zöld sávban állt meg, tájékoztatott a rendőrség.

Dunaújvárosi Hírlap

Egy VW Sharan volt az érintettje egy másik, ugyancsak az M6-os autópályán történt anyagi káros balesetnek. A rendelkezésre álló adatok alapján a jármű sofőrje szombatra virradó éjjel a 67. kilométerszelvényben egy az útpályán átszaladó szarvassal ütközött. A balesetben az autóban ülők közül senki sem sérült. A több száz kilós elhullott állat elszállításáról a területileg illetékes vadásztársaság gondoskodott.

Jelenleg az időjárás sem kedvez az úton haladóknak. A rendőrség kéri, hogy körültekintően, az út és az időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!