Rendőrségi

2012.09.26. 07:37

Tetten ért bolti tolvajok

Fejér megye - Sárbogárdon és Móron akart lopni két bolti tolvaj, ám mindkettejüket tetten érték.

duol.hu

Egy tolnanémedi férfivel szemben indult büntetőeljárás a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon, kedden kora délután. Az illetőt ugyanis tetten érték a biztonsági őrök az egyik sárbogárdi nagyáruházban, ahol különböző termékeket fizetés nélkül akart kivinni az üzletből 2 004 Ft értékben. Tekintettel arra, hogy a férfinek ez az elmúlt két hónapban az ötödik tulajdon elleni szabálysértése volt, a nyomozók üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
 

A móri rendőrök is tetten ért tolvajjal szemben intézkedtek a tegnapi napon. Egy móri asszony volt az, aki 4 994 Ft értékben különböző termékeket megpróbált eltulajdonítani a boltból, de a pénztárnál visszatartották. Mivel a szabálysértés tényét nem ismerte el, így a helyszínre érkező járőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették - tájékoztatott szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!