Rendőrségi

2012.05.11. 15:17

Megerőszakolta és fojtogatta a kiskorú fiút

Saját neméhez erőszakosan vonzódó fiatalembert ítélt el nem jogerősen a Veszprémi Törvényszék: a pápai kegyetlenkedőnek öt évet kell fiatalkorúak börtönében töltenie - adta hírül a Napló-Online.

duol.hu

Még 2008. november végén a most 21 éves R. Zsolt egy kiskorú fiút erőszakkal magával vitt Pápa külterületén lévő romos épületbe, ahol rövid fojtogatás után lehúzta a gyerek alsóját, lefogta a kezeit, majd fajtalankodott vele. 

Később újra ráparancsolt a gyerekre, hogy teljesen vetkőzzön le. Eközben R. Zsolt a sértett arcát, nyakát csókolgatta, nyalogatta, majd hanyatt lökte a hóba, s ismét fojtogatni kezdte.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolta a fiatalembert. A bíróság szemérem elleni erőszak, több rendbeli személyi szabadság megsértésének bűntette és testi sértés bűntettének kísérlete miatt öt év fiatalkorúak börtönbüntetésére ítélte R. Zsoltot.

További részletek a Napló-Online oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!