Rendőrségi

2012.04.12. 09:56

Kapával esett egymásnak két iváncsai nő

Iváncsa - Két hatvanas éveikben járó szomszédasszony esett egymásnak egy kapával szerda délelőtt Iváncsán. Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Anda Fábián

A rendőrség információi szerint az egyik kertjét gyomláló asszony előzetes szóváltást követően a kezében lévő kapával fejbe vágta szomszédasszonyát. A dulakodásba a gyomláló nő férje is bekapcsolódott, aminek következtében az ő feje is megsérült. A fejbe vágott nő sérülését nyolc napon belül gyógyulónak ítélték az orvosok, mivel azonban az elkövetés eszköze és az ütések irányultsága akár súlyosabb sérülést is okozhatott volna, súlyos testi sértés kísérlet ügyében vizsgálódnak a dunaújvárosi nyomozók - adta hírül R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője. A kihallgatások során mindkét asszony másképp adta elő a történteket. Míg az egyik nő határozottan állította, hogy szánt szándékkal rontott rá ellenlábasa a kapával a két ház közötti kerítés nélküli szakaszon, addig a másik ragaszkodott ahhoz, hogy nem ütött, sem kézzel, sem kapával. Elmondása szerint a másik kezdte a dulakodást, nem is látta, hogy egyáltalán megsérült a feje. A dunaújvárosi nyomozók a rendelkezésre álló adatok alapján gyanúsítottként hallgatták ki a gyomláló 63 éves nőt a súlyos testi sértés kísérlet miatt indított büntetőeljárásban. A nő férje tanú az ügyben - közölte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!