Rendőrségi

2012.04.29. 08:38

Hétvégi házat akart kipakolni egy nő Pázmándon

Pázmánd - Egy hétvégi házból akart lopni az a nő, akit a biztonsági szolgálat tagjai értek tetten, majd a rendőrök igazoltattak.

duol.hu

Pénteken kora délután egy biztonsági szolgálat diszpécseréhez betörés miatt jelzés érkezett. Vonuló szolgálatuk azonnal reagált, és Pázmánd Szőlőhegy dűlőbe mentek. A hétvégi ház hátsó teraszának ajtaját feltörve találták. A biztonsági szolgálat tagjai a konyhapult előtt egy nőt értek tetten, amint gumikesztyűben épp a konyhaszekrény tartalmát pakolta a kezében lévő szemetes zsákba. A Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletét a tettenérést követően értesítették a szolgálat tagjai. A járőrök igazoltatták az 52 éves kápolnásnyéki nőt, majd előállításáról intézkedtek. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a betörés ügyében és őrizetbe vették. A szemle során egy fejszére bukkantak. A nő a fejszével feszítette be az ajtót, miközben valószínűleg leverte a riasztó rendszer érzékelőit is - tudtuk meg vasárnap R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!