Rendőrségi

2012.01.04. 15:37

Balhé Ercsiben: előállították a bántalmazót

Az Ercsi Rendőrőrs járőrei kedd este elfogtak egy 21 éves ercsi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy bántalmazott egy fiatalembert.

Dunaújvárosi Hírlap

Az esetet a bántalmazott 27 éves férfi édesanyja jelentette a rendőrségen, miután fia hazatérve elmesélte neki, hogy mi történt vele - részletezte Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

A sértett Ercsi belterületén hazafele tartott, amikor a Lavotta utcában meglátott egy kék Opelt. Az autó megállt mellette, majd abból egy általa ismert férfi szállt ki, aki a nevét kiabálta. Ezt követően a férfi ököllel kétszer is megütötte az arcát, mire a sértett - állítása szerint - a földre esett és eközben zsebéből kiesett 22 000 forintja, amit a férfi a földről felvett, majd azzal visszaülve a kocsiba eltávozott. Az esetnél jelen volt az elkövető több társa is, de ők nem folytak bele az incidensbe.

Amikor a rendőrök kiértek a sértetthez, mentőt hívtak hozzá, mert nagyon fájlalta az arcát. A mentősök beszállították Dunaújvárosba a Szent Pantaleon Kórházba, ahol ellátták sérüléseit, melyek nyolc napon belül gyógyulók.

A rendőrök – miután a sértett megnevezte támadóját – a 21 éves férfit előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az üggyel kapcsolatban. Szabadlábon védekezik - tájékoztatott a szóvivő.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!