Rendőrségi

2011.12.02. 10:57

Kést nyomtak a pultos hölgy nyakához

Két maszkos elkövető lopott pénzt az egyik pápai sörözőből. Egyikük a pultos hölgy nyakához kést szorítva fenyegetőzött.

duol.hu

- Szombaton, zárás előtt, 22 óra 55 perckor két, sötét ruhába öltözött, maszkos elkövető belépett az egyik pápai sörözőbe. Egyikük a bejárati ajtó elé állt, megakadályozva, hogy kívülről bárki megzavarhassa őket, a másik elkövető pedig késsel a kezében elindult a pult mögött álló hölgy felé. A kést a torkához szorítva megfenyegette, majd a pénztárgépből eltulajdonított mintegy 30 ezer forintnyi kézpénzt. A hölgy, visszanyerve lélekjelenlétét, a kulccsal élesítette a pult mögötti riasztót, ami a késleltetést követően megszólalt.  Az elkövetők elmenekültek a helyszínről - mondta el Nagy Ákos, a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Naplónak.

Mindkét elkövető büntetett előéletű. Egyikük három hónappal ezelőtt kedvezménnyel szabadult egy spanyol börtönből, ahol kilencéves büntetéséből hat évet ült le kábítószerrel való visszaélés miatt. További részletek a naplo-online.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!