Rendőrségi

2011.10.13. 06:02

Súlyos baleset a 81-es főúton: tizenkét sérült

DH - Két járművet érintő súlyos baleset történt csütörtökön reggel a 81-es főúton, Magyaralmás és Sárkeresztes között.

feol.hu

10:12 Egy órán keresztül teljes útzár volt a főút balesettel érintett szakaszán, de fél nyolckor rendőri irányítás mellett fél pályán megindult a forgalom.

A helyszíni szemle már befejeződött, de a hétszemélyes kisteherautó még a helyszínen van a szalagkorlát mellett, mert az azt elszállító autómentő Győrből érkezik. Amíg a jármű elszállítása meg nem történik, továbbra is félpályás útlezárásra kell számítani. A rendőrök váltakozó irányból engedik a forgalmat, torlódás nincsen.    

A baleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.

8:22 Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő közölte: az elsődleges adatok alapján két munkásokat szállító kisbusz haladt egymás után a 81-es főúton Mór felől Székesfehérvár irányába. A 13-as km szelvényben a hátsó kisbusz belerohant az előtte haladó kisbuszba, így a két jármű összeütközött. A baleset fél 7 körül történt, a sérülteket a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

A baleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja, a helyszíni szemle fél kilenc után érhet véget - tette hozzá a szóvivő.

7.30 Kollégánk helyszíni információi szerint egy több személyt szállító kisbusz rohant bele hátulról egy kisteherautóba. A helyszínen egy ideig teljes volt az útzár, fél nyolc után nem sokkal azonban fél pályán megindulhatott a forgalom. A balesetnek 12 sérültje van. Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő szerint nyolcan súlyos, négyen könnyű sérülést szenvedtek. Több mentőautó érkezett a helyszínre a tűzoltók és rendőrök mellett, hogy elszállítsák a sérülteket.

Az útzár miatt jelentős torlódás alakult ki.

Közben kaptuk az információt, hogy a zámolyi körforgalomnál is történt egy baleset.

Fotók hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!