Rendőrségi

2011.08.05. 08:39

Gárdonyi büféből lopott alkoholt, pénzt, konyhai gépet

Gárdony - A rendőrkapitányság nyomozói belső biztonsági kamera felvételei alapján keresik azt az ismeretlen férfit, aki június 19-én éjjel erőszakkal behatolt Gárdony Sport Beach egyik büféjébe. A tettes konyhai gépeket, rövid italokat és készpénzt vitt el. A rendőrök kérik, aki felismeri a férfit, jelezze.

duol.hu

Nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás miatt indult eljárás ismeretlen tettes egy 2011. június  20-án érkezett feljelentés alapján. A gárdonyi Sport Beach-en működő Flean Steak nevű büfébe június 19-én 23.30 perckor hatolt be a tettes és értékek után kutatott. Egy Snowrex típusú hitelesített konyhai mérleget, több üveg szeszesitalt, egy Elcor Gran1 típusú frappé gépet, valamint készpénzt tulajdonított el a helyiségekből.

A bűncselekmény helyszínén működő biztonsági kamera rögzítette az ismeretlen férfi ténykedését. Az ismeretlen tettes sötét színű utcai cipőt viselt, oldalán világos csíkokkal. Világos, fényes anyagú, kockásan steppelt mintázatú, derék aljáig érő kabátot viselt. A képen lehúzott cipzárral látható. A kabát jobb oldalán a váll rész alatt egy kis téglalap alakú embléma látható. A férfi feltehetően farmert és világos pólót viselt. Leginkább hűtőszatyorra emlékeztető, nagyobb méretű, ezüst színű, középen világos mintázatú táska volt a kezében.

A férfi normál testalkatú, világos, rövidre nyírt hajú, szemüveget nem viselt, arcszőrzete nem volt.

A felvételek alapján a Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói a lakosság segítségét kérik. Aki felismeri a képen látható férfit, személyazonossága megállapításában a rendőrség segítségére tud lenni, kérik jelentkezzék a Gárdonyi Rendőrkapitányságon (Gárdony, Szabadság u. 40.) személyesen, vagy a kapitányság  22/355-003-as telefonszámán. Az elkövetővel, vagy magával az üggyel kapcsolatos bejelentéseket a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén is fogadja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!