Rendőrségi

2010.12.01. 19:26

Vétkes sofőrt keresnek

Kedd este az M7-es autópálya egyik kihajtójánál ismeretlen rendszámú nyergesvontató egy Daewoo Ticoval ütközött, majd a baleset után megállás nélkül továbbhajtott a teherautó sofőrje.

Dunaújvárosi Hírlap

Kanyarodás közben nem adott elsőbbséget a Székesfehérvár felől neki jobbról érkező Daewoo Ticonak és a személyautó sofőrje fékezése ellenére ütköztek. A személyautó az ütközés hatására kipördült útról, a sofőr könnyen sérült. Az ismeretlen nyergesvontató a baleset után megállás nélkül továbbhajtott. Az intézkedés során kiderült,  hogy a személyautó sofőrje ittasan ült volán mögé. A vele szemben alkalmazott szonda nyolc ezrelék feletti értéket jelzett. A mintavételt végző orvos enyhén ittasnak minősítette. A sofőr jogosítványát a helyszínen elvették, vele szemben büntetőeljárás indult. Az ismeretlen nyergesvontató sofőrjét pedig segítségnyújtás elmulasztása miatt keresi a rendőrség.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, az ismeretlen sofőr, illetve a jármű azonosításában a hatóság segítségére tud lenni, jelezze a 22-541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!