Elismerték a Hildet

2024.05.25. 16:00

Tanulmányi verseny a környezetvédelemről

Az energiaellátás biztonsága, környezetünk védelme, és az energetikára fordított költségek csökkentése mindannyiunk érdeke. A tudatos, hatékony energiafelhasználás kiemelt stratégiai cél mind Magyarországon, mind az Európai Unióban.

Fekete Györgyi

2023-ban a Fejér Vármegyei Virtuális Erőmű Program keretében került meghirdetésre a Fejér Vármegyei Környezeti Fenntarthatósági Tanulmányi Verseny, melyet a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. – mint az országos Virtuális Erőmű Program üzemeltetője – és a Fejér Megyei Önkormányzat közösen hirdetett meg.

A díjat átadta: dr. Molnár Ferenc ügyvezető igazgató / tulajdonos Magyar Innováció és hatékonyság Nonprofit Kft. VEP, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Borsos-Papp Natália helyettes államtitkár, Jávori Dániel Velence Resort&Spa szállodaigazgató
Forrás: Dunaújvárosi SZC

A tanulmányi verseny egyik kiemelt szakmai támogatója a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum. 

A Dunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola a diákversenyen iskolai első helyezést ért el. A díjat az oktatói testület és a diákok képviseletében Németh Lászlóné intézményvezető vette át a Centrum vezetői kíséretében a Parlamentben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában