Reklám

2012.11.08. 09:31

A köztünk élő kanálhajlítókat keresik

Különleges képességű emberek élnek közöttünk. Tárgyakat mozgatnak, jövőbe látnak, információt továbbítanak, szellemekkel beszélgetnek. Olyan dolgokra képesek, amelyek a fizika törvényeivel évszázadok óta nem megmagyarázhatóak. Most úgy tűnik eljött az idő, hogy megismerhessük őket.

nincs nev

Az Ezo.TV új tehetségkutatójában olyan különleges embereket keresnek, akik olyan dolgokra képesek, amelyek előtt még a fizikusok is értetlenül állnak. Vagy olyanokat, akikkel rendszeresen különleges dolgok történnek, de még nem tudják, hogy ezeket az információkat mire használhatják. Érdekes és furcsa világ feltárása van tehát készülőben.

A kezdeményezés egyelőre a tehetségek felkutatásánál tart. A szervezők szerint nem lehet tudni, hogy valóban hány különleges képességű ember élhet Magyarországon – és ami még érdekesebb, hogy hányan fognak jelentkezni, hogy megmutassák ezeket a képességeiket. De kétségtelenül nagyon érdekes dolgok derülhetnek ki! Gondoljunk csak arra, hogy amennyiben sikerül olyasvalakit találni, aki egymás után többször is bizonyíthatóan érintés nélkül, csupán akaratával tud mozgatni tárgyakat, az már önmagában világszenzáció. A szervezők szerint ilyen emberek léteznek, a kérdés csupán az, hogy jelentkezni fognak-e.

Az EZO.TV nemzetközi cég, amely több mint 20 országban nyújt az ezotériához kapcsolódó szolgáltatásokat, de a szervezők nem azért kezdik a keresést Magyarországon, mert itt van a cég székhelye, hanem mert Magyarországon hagyományosan sok a különleges képességű ember.

Ha különleges képességeket érez magában, vagy van olyan ismerőse, aki ilyennel bír, akkor máris jelentkezhet: http://tehetsegkutato.eso.tv/" target="_blank"

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!