Púder Nélkül

2011.09.13. 11:52

Lekerül a póló Kállay-Saunders Andrásról

Szigorú diétát tart és heti öt alkalommal kondizik Kállay-Saunders András énekes, aki első videoklipjének forgatásán szeretne tökéletes felsőtesttel megjelenni. Ennek érdekében keményen súlyzózik, ám a napokban a Nike Budapest nemzetközi félmaratonon is elindult.

Matolcsi Renáta

- Nem készültem rá külön, mert nagyon elfoglalt vagyok, sok a fellépésem és a stúdióban is dolgozom. Sokat nem futok, a fittségem annak köszönhető, hogy a súlyokat emelem az edzőteremben – mondja a Megasztárban feltűnt énekes. - A félmaratonon trióban futottunk volna, de a rajt előtt kiderült, hogy a harmadik tagunk elaludt, nem fog odaérni. Így a táncosom 8 kilométert vállalt, én 13-at. Nagyon kedvesek voltak az emberek, folyamatosan biztattak a pálya széléről, kiabálták, hogy „hajrá András, gyerünk”, ez erőt adott. Na meg az, amikor láttam, hogy egy kilencven év körüli bácsi elkocog mellettem, akkor azt gondoltam, ha ő meg tudja csinálni, én sem fogok lemaradni. Jó volt, bírtam végig, és büszke vagyok magamra, hogy a több, mint harmincfokos hőségben egész jó idővel sikerült teljesítenem a saját távomat.

Meséli, a klipforgatásnál a póló lekerül róla, ezért a kemény kondizás. A cél érdekében az étkezésére is nagyon odafigyel, bár bevallja, már nagyon unja a tojásfehérjét reggelire, a szigorú diétát csirkehússal, zöldséggel, kevés tésztával. Ha van egy kis szabadideje, maga állítja össze a menüjét, mert szeret és tud is főzni. Barátnőjével, a Megasztár-győztes Tolvai Renátával is próbál sok időt együtt tölteni. Fellépéseire két táncosával jár, itt is sokat mozog, nem szeret lecövekelni a színpadon.

- Izgalmas, látványos műsort próbáltam összeállítani, nem akartam csak úgy ott állni és az egyik dalt a másik után elénekelni. Sokan mondták, hogy pozitívan csalódtak bennem, például, hogy milyen jó a színpadi jelenlétem. Elégedett vagyok a lehetőségekkel, amit kapok. Mindent összevetve azt mondhatom, megérte Magyarországon maradnom – mondja András, aki New Yorkban született, s bár egy rövid ideig hazánkban élt, később szüleivel visszaköltözött az Egyesült Államokba.

A középiskolában ahová járt, nagy hangsúlyt fektettek a sportéletre, ő focizott, ám nem az amerikai, hanem az európai változatot űzte, a mai napig ez a kedvenc sportja. A középiskola után pedig üzleti tanulmányokat folytatott.

- Emlékszem, ültem ott a padban, és arra gondoltam, ez nem nekem való. Bár mások javasolták, hogy ebben a szakmában van a jövő, én mégsem tudtam magam elképzelni ezen a területen. Közben látogatóba Magyarországra jöttem, jelentkeztem a tehetségkutató műsorba és ennek köszönhetően maradtam. Az álmom, hogy a világ megismerje a hangomat. Ezért és ezen dolgozom.

András elmondta, nemrég Svédországban készített egy dalt a világhírű producerrel, Alexander Barttal, hamarosan pedig az ismert r’n’b sztárral, Taio Cruz-zal énekel majd duettet. Karrierjén sokat lendíthet ez az együttműködés, és reméli, a világhírű előadó más szerzeményeit is meghallgatja majd.

A Csak veled (angol változatban: Fly) című dalát folyamatosan játsszák a rádiók. Dallamokat és szöveget is ír, utóbbit angol nyelven, mert csak így tudja magát igazán jól kifejezni, leírt gondolatait mások fordítják át magyarra. Mindenfajta zenét szeret, attól függően milyen kedve van, hol r’n’b-t hallgat, máskor pop, vagy rock zene szól nála, de a country zenét is kedveli.    


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!