Púder Nélkül

2012.01.05. 16:10

Kínos: füstbe ment lánykérés (videó)

A barátnője kezét megkérő fiú erre a reakcióra biztos nem számított! Az egész világon láthatták a kínos jelenetet.

nincs nev

Minden nő álma, hogy egy szép napon a hercege megkéri a kezét, és ez lesz élete legromantikusabb pillanata. Azonban nem minden lánykérés végződik happy end-del...

Ez történt egy amerikai kosárlabda meccsen is. A nősülésre fejét adó fiú nem igazán választott jó helyszínt. Ugyanis a meccsen és a televízió előtt ülő tömeg, majd az internet által egy egész világ láthatta, hogyan utasította vissza őt a barátnője.

A meccs szünetében a kamera szerelmes párok között pásztázott, akik meglátva magukat a kivetítőn, boldogan csókolták meg egymást ország-világ előtt. Aztán jött egy férfi, aki letérdelt kedvese elé, zsebéből előhúzott egy gyűrűt, és feltette a nagy kérdést. A várt válasz helyett azonban a lány arcára rémület ült, majd egyszerűen elrohant.

Még a meccset közvetítő kommentátoroknak is elakadt a szava. Talán nem egy kosárlabda mérkőzés szünetében kellett volna feleségül kérnie a barátnőjét...

Nézze meg a videót:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!