Programok

2015.06.26. 15:24

Galambból és nyúlból készült ételeket sorakoztatnak fel Bölcskén

Bölcske – A bölcskeiek különleges fesztiválra várják a látogatókat ma reggel kilenc órától a pincéknél és a Béke téren.

Körmendi Erzsébet

A IV. Galamb- és Nyúlételek Fesztiválján a főzés reggel kilenc órakor kezdődik a pincéknél és a Béke téren. A galambból vagy nyúlból készült ételek főzőversenyére nevezni viszont később, 11 órától lehet Kiss Gyula pincéjében. Négy kategóriában hirdették meg a vetélkedést: levesek, pörköltek, sültek, ínyencségek. Az ételmintákat ugyancsak Kiss Gyula pincéjébe várják zsűrizésre, értékelésre 13 órakor.

A habparti 14 órakor kezdődik, mégpedig a Bölcskei Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival. Utána a főzőverseny eredményhirdetése és díjkiosztása lesz. Utána már a kulturális műsorok uralják a délutánt és az estét. Hastáncosok után a Bölcskei Nőikar, majd a néptáncegyüttes műsora következik. A Múló Évek Nyugdíjas Egyesület 16.15 órakor lép színpadra, őket a dunakömlődi nyugdíjasok Félnótás Dalköre követi.

Zárásként a Szávolovics Gabriella aranykoszorús énekes és barátai szórakoztatják a közönséget műsorukkal, Puka Károly cigányzenekara kíséretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!