Ajánló

23 órája

Programok, rendezvények Dunaújvárosban és környékén

Tudja meg, mi történik Dunaújvárosban – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

duol.hu

Fotós: Shutterstock

Január 30.

Az Írisz januári teadélutánja - A Munkásművelődési Központ (MMK) Írisz Versszínpada magas színvonalú irodalmi estjeivel, havi rendszerességgel megtartott verses teadélutánjaival járul hozzá Dunaújváros kulturális életének színesítéséhez. A januári teadélutánt 30- án, hétfőn 17 órától tartja az Írisz az MMK-ban.

Február 3.

A borrend harmadik pálinkamustrája - Harmadik pálinkamustráját rendezi meg a Duna menti Szent Orbán Borrend. Az esemény február 3-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtárban. A szervezők minden olyan magánfőzőt, házi pálinkafőzőt várnak, aki szeretné megmutatni a pálinkáját. A kínáláshoz 0,75 liter mennyiségű mintára lesz szükség. A szakértő László Norbert pálinkabíráló. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, érdeklődni a 20/326-3409-es telefonszámon lehet.

Február 25.

Kolbásztöltő verseny hamarosan (KULCS) A rendezvényt február 25-én tartják a településen a Nap háza rendezvényházban, a jelenlegi szociális intézmény területén. A rendezvény célja a hagyományok ápolása. Így korán reggel a hagyományos disznóvágás után az induló csapatok feladata lesz, hogy a helyszínen átvett kolbászhúsból sütni való kolbászt készítsenek. A résztvevőknek egy pár kolbászt kell elkészíteniük a zsűri számára. A szervezők várják a kolbásztöltő csapatok jelentkezését, valamint a helyszínre a disznótoros ételek kedvelőit.

Kultúrális intézmények programkínálata

A Bartók Kamaraszínház műsortervét IDE KATTINTVA érheti el

A dunaújvárosi Intercisa Múzeum programkínálatáért KATT IDE.

A Munkásművelődési Központ programtervét IDE KATTINTVA érheti el

A KMI tárlataiért, eseményeiért KATTINTSON IDE

A KULTIK Mozi heti vetítéseiről ITT TALÁL információt

A József Attila Könyvtár (JAKD) programjaiért KATTINTSON

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!