vár a mezőföld

2018.09.13. 10:00

Kimozdulnál Dunaújvárosból? Íme, néhány környékbeli program a hétvégére

Szüreti felvonulások, és jubileumi tizenötödik Tökfesztivál. Többek között ezek a programok várják az érdeklődőket a város környékén.

Morva Dávid

A dunaújvárosi programokról IDE kattintva tájékozódhat. Ebben cikkben azoknak az olvasóinknak szeretnénk kedvezni, akik kimozdulnának a hétvégén Dunaújvárosból.

Adony

A településen ezen a héten szombaton tartják a Szüreti Mulatságot. Az egész napos program délelőtt 11.00 kor kezdődik, az egész települést érintő felvonulással. Az egész napos programot az esti szüreti bál zárja. Bővebben ITT.

Nagyvenyim

A Nyitott Templomok Napja programsorozatról már írtunk. Az akcióban nem csak dunaújvárosi, de a nagyvenyimi templom is részt vesz. Részletek ITT.

Pusztaszabolcs

Jótékonysági gálaest – Jótékonysági gálaest és tombola a Napraforgó klub nyílt rendezvényeinek javára 2018.09.15. szombaton a Művelődési Házban délután 14.00-17.00 között lesz. A gála keretében kerül sor a Tiszta porta pályázat értékelésére és díjátadóra.

Rácalmás

Ahogyan arról a héten többször is beszámoltunk pénteken kezdődik a jubileumi tizenötödik alkalommal meghirdetett Tökfesztivál. A részletes programokért kattintson IDE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!