szponzorált tartalom

2018.11.13. 12:37

Ön mikor kezdi el küldeni a karácsonyi képeslapokat?

Az év végi ünnepek közeledtével a karácsonyi képeslap kiküldése is elmaradhatatlan feladat. Magánszemélyként és céges ajándékozás alkalmával is mind többen választják a klasszikus megoldást, amelynek köszönhetően kifejezésre juttathatóak a jókívánságok. A karacsonyi-kepeslapok.hu információi szerint sokan már most érdeklődnek a nívós képeslapok iránt, hiszen novemberben már nincsen korán ezzel foglalkozni.

Rohan az idő!

Amint elkezdődik az őszi időszak, sokan úgy vannak vele, hogy a karácsony még nagyon távol van. Aztán egyik percről a másikra azon kapjuk magunkat, hogy a bevásárlóközpontok már tele vannak ünnepi ajándékokkal és lassan decembert írunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utolsó hónapban minden korábbinál több feladat vár ránk, ezért érdemes az előre tervezhető és kivitelezhető teendőkkel mihamarabb végezni. Nincs ez másként akkor sem, ha ajándékozásról van szó. A karácsonyi képeslap távoli ismerősöknek vagy például céges ügyfeleknek önmagában is megállja a helyét, de egy jól megválasztott darab remek döntés lehet az ajándékcsomagba rejtve szintén.

Nincs korán elkezdeni

Felmerülhet a kérdés, hogy ugyan miért foglalkoznánk már ilyenkor a karácsonyi ajándékozással, amikor kint még javában tombol a jó idő, és a naptár szerint sem írunk még decembert. A mindennapi elfoglaltságok, a határidők tartása és a magánéleti teendők mellett azonban rohannak a hetek, és míg ma kellemes ősz van, addig mire legközelebb észbe kapunk, már az adventi vásárokkal és a karácsonyi dekorációval találkozhatunk a városban. Vannak olyan elfoglaltságok az életben, amelyeket előre tervezhetünk és felkészülhetünk azokra. A karácsonyi képeslap beszerzése tipikusan ilyen. Rendszerint előre tudni szoktuk, hogy kit szeretnénk ilyen módon meglepni, és ennek függvényében akár már hónapokkal korábban kiválaszthatjuk a minden szempontból megfelelő karácsonyi képeslapokat.

Fókuszban a minőség

De mégis milyen képeslap mellett érdemes letenni a voksot? Hogyan válasszunk a minden korábbinál szélesebb választékból? Fontos tudni, hogy minden attól függ, kit szeretnénk megajándékozni. Míg partnerünk, barátnőnk számára a bevásárlóközpontokban megtalálható állványok lakói is remek választásnak bizonyulhatnak, addig a szülőknek, céges partnereknek inkább a klasszikus, prémium kategóriát képviselő darabok közül érdemes választani.

Különleges megoldások minden korosztálynak

Ha a karácsonyi képeslapok kiválasztása kerül szóba, akkor sokan azonnal a tipikus ünnepi motívumokra asszociálunk. A hópelyhek, a hóember, a karácsonyfa és a gyertyák olyan elemek, amelyek ilyen vagy olyan kombinációban szinte minden karácsonyi képeslapon megtalálhatóak. A lényeg nem másban rejlik azonban, mint a minőségben. Akár 3D hatású megoldások, csipkézett dekorok és prémium kategóriás papírok közül is válogathatunk, amelyekkel garantált örömet szerezhetünk a megajándékozottnak.

Karácsonyi képeslap: törekedjen a személyességre!

Ugyan a céges képeslapküldés során a visszafogott stílus a nyerő, de egy-két kedves gondolattal még így is személyesebbé varázsolhatjuk az üzenetet. Ha magánszemélyként szeretnénk egy karácsonyi képeslapot mellékelni az ajándékhoz, akkor viszont ne maradjon el a személyesség, ugyanis ebből tudhatja az illető, hogy mennyire fontos számunkra, és odafigyelünk arra, hogy mindenkinek más és más szöveg kerüljön a képeslapjára az ajándékozás során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában