szponzorált tartalom

2020.07.24. 10:41

Már nem kérdés a bejutás felsőoktatásba!

Fotó: Szentkuti_Tamas

Hamarosan megkezdődik a pótfelvételi eljárás a felsőoktatásban. Számos egyetem hirdeti meg képzéseit. Fontos, hogy a pótfelvételi eljárás keretében már csak egy képzést egy adott intézménynél és önköltséges, idén előszőr alapképzés esetén korlátozott létszámban támogatott formában lehetséges megjelölni.

Az érettségi megtekintése után Te is jobban tudsz dönteni. Nem lett elég pontod? Nem sikerült az emelt szintű érettségid? Nincs nyelvvizsgád? Jobb karriert szeretnél? Nem kell aggódnod, a Dunaújvárosi Egyetemen van lehetőség biztosan bekerülni felsőoktatási szakképzésre (FOSZK)!

A Gazdálkodási és Menedzsment FOSZK képzéshez nincs szükség emelt szintű érettségire és 240 pont a minimum ponthatár. A szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga. Az egyetemi szolgáltatások természetesen a FOSZK képzésen hallgatóknak is járnak (pl. ingyenes nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi felkészítő).

A jelentkezők rugalmas tanmenetre számíthatnak, mely során olyan tantárgyakat sajátíthatnak el, mint Közgazdaságtan, Számvitel, Statisztika, Marketing, Munkaerőpiaci ismeretek. Az itt elvégzett tantárgyakat alapképzésre való jelentkezés esetén beszámítják! Akár félévente 7-8 szabadsággal elvégezhető a képzésük!

Ezzel a végzettséggel könnyen elhelyezkedhetsz gazdasági, számviteli, statisztikai, vagy marketinges területen munkatársi pozícióban.

Dönts jól! Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában