szponzorált tartalom

2020.05.21. 10:55

Ilyen nyárigumi árakra számíthat most

Sok előnye van annak, ha rendelkezünk saját gépkocsival. Oda és akkor tudunk elmenni, ahova és amikor csak akarunk. Nem kell a tömegközlekedési eszközökhöz igazodni, és jóval egyszerűbb dolgunk van, ha a még holmink, csomagjaink is vannak, amiket szeretnénk magunkkal vinni.

Annak érdekében viszont, hogy az autónk mindig megbízhatóan és biztonságosan is működjön, tennünk is kell, így bizonyos dolgok cseréjre érdemes rendszeresen odafigyelni. Az egyik ilyen tétel a gumiabroncsok cseréje. Nem csak akkor szükséges a váltás, amikor azt vesszük észre, hogy a gumik nagyon elkoptak, elhasználódottak, de az évszakváltásokkor is mindig célszerű felszerelni az adott időjárásnak megfelelőt. A jó idő beköszöntével bizonyára a legtöbben már le is cserélték a téli gumikat nyáriara, aki pedig még nem, az minél előbb tegye meg!

Mikor célszerű a nyárira cserélni a téli abroncsokat? Általában a 7 °C fokos szabályt érdemes megjegyezni, vagyis amikor a kinti hőmérséklet tartósan ez fölé emelkedik, akkor már készülhetünk is a gumiváltásra. Amennyiben már a meglévő nyári gumiabroncsokon 3mm minta mélység eltérést észlelünk, akkor is ajánlott az új gumik felszerelése. Gyakori tapasztalat az, hogy az emberek többsége hajlamos az utolsó percre hagyni az új gumik beszerzését. Nem is kell ezen feltétlen meglepődni, hiszen amennyiben mind a 4 kerékre új gumiabroncs szükséges, az egy jelentősebb anyagai befektetést vonz maga után. Abban az esetben sem kell azonban kétségbe esni, ha ön is most szeretné még csak megvásárolni a nyári gumikat az autójára, hiszen mi most egy olyan weboldalt fogunk mutatni, ahol gyorsan és egyszerűen intézheti a gumik rendelését!

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg hol mozognak a nyárigumi árak, akkor egyszerűen kattintson a Gumidirekt oldalra! Online még sokszor akár könnyebben is át lehet látni a dolgokat, miközben a gumiabroncsok között válogatunk. A linkelt oldalon igazán egyszerűen tud rákeresni a gépkocsijának megfelelő nyári gumikra, ehhez mindössze néhánya adat beírása lesz a szükséges. Az így kapott találati listán minden hirdetés el lesz látva árral, így könnyen és gyorsan ki tudja majd választani, hogy melyik árkategória felel meg önnek a leginkább.

Nem érdemes sokat gondolkodni, amennyiben érzi, hogy eljött az autója gumijainak a cseréje! Ez egy olyan szükségszerű dolog, amivel nem csak a saját biztonságáért tehet sokat, de az ön mellett közlekedők épségét is meg tudja majd óvni! Válassza a linkelt oldalon található gumiabroncs áruházat, és intézze otthonról, akár a kényelmes kanapéról a nyári gumik megrendelését!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában