Olvasó

2009.04.01. 09:08

Felháborodik az Olvasó: Szemét egy ügy!

Dunaújváros - "Banánhéj, tisztasági betét, wc-papír guriga, cigaretta - és még sorolhatnám miket dobálnak ki az ablakon az emberek..." - ecsetelte felháborodását egy Olvasónk. Szemétkérdés a dh-val.

Dunaújvárosi Hírlap



Ilyen látvány fogadja a tízemeletes panel bejáratánál az ottlakókat...
Fotó: Amatőr felvétel

Egy névtelenséget kérő Olvasónk panaszolta honlapunknak a (nem csak őt érintő) problémáját:

"Minden
harmadik panelház mellett az alábbi (képen látható) látvány fogadja az embert. Valami borzasztó... az emberek kidobálják a szemetet az ablakon (a sörösdoboztól elkezdve, az ételeken át mindent...) a házak előtt - mögött is tele van szeméttel, minden el van dobálva (banánhéj, almacsutka, női tisztasági dolgok, kenyérmaradvány, cigarettás doboz, wc-papír guriga, és még sorolhatnám mi minden). Az emberek nagy része nem is szeret az ablakok alatt, a házak oldalánál mászkálni, nehogy rádobjanak valamit az ablakból..

 

ltkor egy néni mesélte, hogy ment a ház mellett, és az ablakból kidobták az égő cigarettát, egy hajszálon múlt, hogy ráesett. Ugyanez történt egy ismerősömmel is, pedig egy üres sörös dobozt dobtak ki az ablakon. Valaki a pörköltet dobálja ki...

 

A házak mellett a szemeteseknél ilyen állapotok vannak - a Duna-partról már nem is beszélve. Olyan jó, szép kis Duna-part lehetne, kirándulóhely, de az is lassan már úgy néz ki, mint egy szeméttelep. Ott is minden el van dobálva.

 

VALAMIT KELLENE MÁR TENNI az ellen, hogy ne így nézzen ki ez a város... borzasztó komolyan mondom, elszomorít ez a látvány, és szerintem nem én vagyok az egyetlen..."


Egy Olvasó 

(Használja Ön is a hírküldőnket!)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!