Nemzetek Ligája

2020.11.17. 14:00

Még egy alapember kidőlt az angoloknál

Jordan Henderson mellett Raheem Sterling sem játszhat az angol válogatottban szerdán, az izlandiak elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Manchester City's English midfielder Raheem Sterling reacts after having been caught offside during the UEFA Champions League football Group C match between Manchester City and Olympiakos at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on November 3, 2020. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Paul Ellis

Az már korábban biztos volt, hogy a Liverpool középpályása kihagyja az NL-csoportkör zárását, mivel vasárnap, a Belgiumban 2–0-ra elvesztett mérkőzés szünetében húzódásra panaszkodott, és nem tudta vállalni a folytatást. A szövetségi kapitány, Gareth Southgate a találkozó után azt mondta, valószínűleg a hétvégén, a Premier League következő fordulójában sem lesz még bevethető.

Az angol szövetség hétfő esti közlése szerint Sterlingnek, a Manchester City szélsőjének a vádlija nincs rendben.

Mindkét játékos visszatért a klubjához, ahol további vizsgálatok várnak rájuk.

Az angolok az A divízió 2. csoportjában a harmadik helyen állnak 7 ponttal, Belgium (12) és Dánia (10) mögött. A pont nélküli izlandiak már kiestek. A csoportelsőség a leuveni belga–dán mérkőzésen dől el, míg az angolok Londonban fogadják az izlandiakat.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában