Rákossy Balázs tartott lakossági fórumot

2019.09.17. 07:00

Tovább kell folytatni a megkezdett munkát!

Cserna Gábornak, Dunaújváros polgármesterének meghívására szeptember 16-án városunkba látogatott Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár, aki hétfőn 17 órakor lakossági fórumot tartott a Városháza C szárnyának rendezvénytermében. Az előadás témája: Védjük meg értékeinket!

Török Tímea

20190913 Dunaújváros Lakossági fórum Rákossy Balázs Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Cserna Gábor polgármester köszöntötte a fórumra érkező, nagy számban megjelent hallgatóságot. Kiemelten üdvözölte a közönség soraiban helyet foglaló dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztost, a térségből megjelent polgármestereket, önkormányzati képviselőket. A polgármester felvezetőjét Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár prezentációja követte. „Cserna polgármester úr és csapatának munkája méltó, hogy folytassuk” – kezdte Rákossy Balázs.

 

A folytatásban elmondta: a magyar kormányt öt fontos dolog jellemzi leginkább, a gazdaság fejlesztése és a gazdasági növekedés; az adók csökkentése; a bérnövekedés; a munkahelyteremtés; valamint hogy az Orbán-kormány a biztonság kormánya is. „Fontosnak tartjuk a közösség szerepét, épp úgy a legkisebb egységét, a családokét, mint az önkormányzatokét és a magyar nemzetét is. A családok támogatását forradalmian új megközelítéssel támogatjuk a gyermekvállalás tekintetében, az önkormányzatok az adósságkonszolidációnak köszönhetően jobb helyzetben vannak, mint 2010 előtt, és nagyon fontos, hogy az Orbán-kormány mindent megtesz Magyarország biztonságáért.” – fejtette ki az államtitkár.

Felhívta a hallgatóság figyelmét, hogy ne bízzák a településeik vezetését olyanokra, akik egyszer már rosszul bizonyítottak, vagy a kormányzattal akarnak háborúzni. „Védjük meg értékeinket, támogassák a kormánypártot. A döntésünket októberben öt évre hozzuk, október 13-án a jól bevált színre színt stratégiát javaslom, hogy Dunaújváros továbbra is fejlődhessen – mondta befejezésül Rákossy Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában