játsszon velünk

2019.07.01. 09:33

Ön szerint mi Fejér megye hét legszebb természeti csodája?

Nem kell bejárnia a földet, hogy lenyűgöző természeti kincseket fedezzen fel. Megyénkben is vannak gyönyörű helyek, amelyeket érdemes mindenkinek megtekinteni.

duol.hu

Most olvasóink segítségével szeretnék megtudni, hogy a megye lakosai szerint, mi Fe­jér megye 7 legszebb természeti csodája.

Arra biztatjuk Önt is, kedves Olvasó, hogy jelöljön olyan természeti látnivalókat, képződményeket, amelyeket valamilyen okból különlegesnek tart.

A jelöléseket elküldheti a napilapban található jelölőszelvényen vagy online úton is a duol.hu/a-megye-7-csodaja oldalon. A jelölések beérkezési határideje 2019. július 27.

Az online jelölésnél van mód arra is, hogy küldjön saját készítésű, jó minőségű fotót a jelöltjéről. Kérjük, használja ki a lehetőséget. Játékunk következő szakaszában a 20 legtöbb jelölést kapó csodából olvasóink szavazhatják majd meg Fejér megye 7 legszebb természeti csodáját. A szavazók között értékes ajándékokat fogunk kisorsolni.

Keressük Fejér megye 7 legszebb természeti csodáját!

Segítsen megtalálni Ön is!

A jelölések beér­kezési határideje július 27.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában